Ski- en snowboardmateriaal

Als je via Sportiek ski- of snowboardmateriaal wil huren dan krijg je automatisch korting. Ter plaatse betaal je meestal zo'n € 15 à € 20 meer. Natuurlijk kun je ook je eigen materiaal meenemen.

Wij werken samen met Skiset en met Sport 2000. 

Je kunt kiezen uit 3 verschillende soorten typen materiaal:

Economy / standaard: Dit is standaard skimateriaal geschikt voor beginnende skiërs. De ski's zijn wat steviger en wat rechter. Minder carve, zodat de beginnende skiër goed zijn best moet doen om een bocht (te leren) maken.

Evolution (vroeger Discovery): Dit materiaal is geschikt voor gevorderde skiërs en beginnende/gevorderde snowboarders. Flexibelere carves, zodat je snel kunt draaien, bochtjes maken en vooral snel en veel kilometers kunt maken.

Performance (vroeger Sensation) Voor de cracks, extreme freestylers en freeriders is dit materiaal het meest geschikt. Je kunt kiezen uit divers topmateriaal zoals twintips, alpineboards, extreme carve, etc. Topkwaliteit voor de wintersporter die weet wat hij doet.

Heb jij nou wel ski's of snowboard maar geen schoenen (of andersom)? Dan kun je die uiteraard apart huren tegen een flink gereduceerd tarief. De prijzen staan bij de 'opties en extra's' van de diverse accommodaties. 

 

Reguliere lessen

De ski- en snowboardlessen van Sportiek worden georganiseerd in samenwerking met de lokale ski- en snowboardscholen (ESF: École de ski Francais). De lessen worden in het Engels en/of Frans gegeven en sommige leraren kunnen zich ook in het Nederlands verstaanbaar maken.

De lessen kun je van tevoren boeken bij Sportiek. Je kunt op het reseveringsformulier aangeven hoeveel weken ervaring je hebt zodat je in de juiste groep wordt ingedeeld.

Natuurlijk kun je ook privélessen boeken. Dit kun je het beste ter plaatse doen bij de Franse skischool, zodat je jouw voorkeurstijden en dagen kunt doorgeven.

Skiles voor kinderen

Gratis Nederlandse ski-begeleiding

„Bonzoer! Ooievaar!” zegt ons gespuis in hun allerbeste Frans terwijl ze glunderen van trots. Speciaal voor de kids tot 11 jaar bieden wij skiles aan met GRATIS Nederlandse begeleiding in Saint Jean d’Arves. De begeleiding vertaalt het Frans van de skileraar en doet actief mee met de les. Bovendien zijn ze heel goed in het troosten van de kleinsten, ondersteunen in de lessen en de clown uithangen.

Het is een feit dat je informatie beter opslaat wanneer het in je eigen taal wordt uitgelegd. Sportiek Reizen verzorgt daarom in Saint Jean d’Arves speciaal voor kinderen tot elf jaar skiles met Nederlandse skibegeleiding tijdens de Kerst- en voorjaarsvakantie. De Nederlandse leraren dragen zorg voor extra begeleiding, vertaling van de lesstof maar vooral vergroting van de sneeuwpret voor de kids.

 

Activiteiten voor kinderen

Tijdens de (Nederlandse) Kerst- en Krokusvakantie organiseert onze service manager ter plaatse ook leuke activiteiten voor de kids. Vorig jaar gingen de kinderen bijvoorbeeld naar een restaurant op de piste om pannenkoeken te bakken en te versieren. Bij slecht weer wordt er spontaan een sneeuwpoppenwedstrijd georganiseerd of worden de kids uitgedaagd tot een sneeuwballengevecht.

Wist je trouwens dat wij vorig jaar een award hebben gewonnen van Kids Vakantiegids in de categorie Actieve Vakanties? Wij zijn trots!

Vraag het aan Rayta of Maikel

Bel voor persoonlijk advies of stuur een e-mail naar Rayta of Maikel.

NL 020-470.26.26
BE 038-081.378

info@sportiek.com

Contact

Nieuwsbrief

Ontvang het laatste (sneeuw) nieuws, aanbiedingen,last minutes en leuke tips.