Aankomst - Als je bij jouw accommodatie aankomt, kun je je melden bij de receptie. Het adres, telefoonnummer en de openingstijden van de receptie vind je bij de vouchers (deze ontvang je ca. 1 week voor vertrek). Meestal is het verblijf vanaf 17.00 uur beschikbaar.

Wanneer je verwacht na sluitingstijd aan te komen, dien je zelf de receptie hiervan op de hoogte te brengen.

Vertrek - Op de dag van vertrek moet je het appartement tussen 9.00 en 12.00 uur verlaten. De exacte tijd kun je bij de receptie navragen.

Borg - Bij de meeste accommodaties moet je bij aankomst een borg betalen. Dit bedrag is een garantie voor de accommodatieverschaffer om eventuele kosten door schade aan het verblijf te kunnen compenseren. De borg krijg je weer terug na controle van jouw appartement. Meestal moet de borg per creditcard worden voldaan. Soms contant of met een bankpas. De betaling en restitutie van de borg zijn altijd een zaak tussen jou en de accommodatieverschaffer en Sportiek is hiervoor niet aansprakelijk.

Bedlinnen en handdoeken - Wanneer je in een hotel verblijft, dan zijn de bedlinnen en handdoeken bij de prijs inbegrepen. De handdoeken worden meestal twee tot drie keer per week verschoond (dit is inclusief de aankomstdag). Het bedlinnen gebruik je over het algemeen de hele week. 

Bij appartementen is het afhankelijk van de accommodatie of het bedlinnen en handdoeken inclusief zijn. Dit staat duidelijk aangegeven in de beschrijving van de accommodatie en op de vouchers. Wanneer bedlinnen niet bij de prijs zijn inbegrepen dan kun je deze van thuis meenemen of vaak nog bij de receptie huren (ca. €10 p/p). 

Wanneer handdoeken inclusief zijn, krijg je vaak maar één of twee (kleine) handdoeken per persoon. Het is daarom raadzaam om zelf extra handdoeken mee te nemen, ook omdat de handdoeken gedurende de week niet worden gewisseld.

Meer informatie vind je onder het kopje "Faciliteiten & service" bij de betreffende accommodatie.

Bij sommige accommodaties zijn bij aankomst de bedden al opgemaakt. Een slaapbank wordt meestal niet opgemaakt. 

Eindschoonmaak - Bij iedere accommodatie staat onder het kopje "Faciliteiten & service" aangegeven of de eindschoonmaak van het appartement bij de reissom is inbegrepen of dat je dit zelf moet doen. Als je de schoonmaak zelf moet doen, komt de eigenaar dit altijd controleren. Vaak kun je (tegen een vergoeding) de eindschoonmaak uitbesteden. 

Verzorging - Bij appartementen zijn er nooit maaltijden inbegrepen. Op een aantal bestemmingen is het mogelijk om ontbijt en/of diner bij te boeken. Deze maaltijden worden dan geserveerd in een restaurant in (de buurt van) de accommodatie. 

Preferenties: Bij het boeken van je skivakantie kun je bijzondere wensen aan ons doorgeven. Wij geven deze wensen dan op onze beurt weer door aan de accommodatie. Je dient er echter rekening mee te houden dat het niet altijd lukt om aan preferentie gehoor te geven. Een preferentie kan daarom nooit worden gegarandeerd.  

Essentie - Wij kunnen een essentie aanvragen op basis van medische gronden. Denk bijvoorbeeld aan een kamer op de begane grond als je slecht ter been bent of een kamer die toegankelijk is met een rolstoel. Er kan in dit geval om een medische verklaring worden gevraagd. Er zijn geen kosten verbonden aan de aanvraag van de essentie. Je kunt een essentie aanvragen via email: info@sportiek.com

Bedden - In de meeste appartementen vind je een slaapbank in de woonkamer. Deze slaapbanken zijn meestal geschikt voor 2 personen maar het kan zijn dat deze slaapplaatsen kleiner en minder comfortabel zijn dan een normaal bed. Ook de normale bedden kunnen anders (kleiner, smaller, zachter, harder etc.) zijn dan wat je gewend bent.

Kitchenette - Alle appartementen beschikken over een kitchenette (kleine keuken) met koelkast, (elektrische, keramische of inductie) kookplaten, (mini) oven en/of magnetron, afwasmachine, koffiezetapparaat, waterkoker en voldoende keukengerei (pannen, potten, schalen, borden, bestek etc.) waarmee eenvoudige maaltijden kunnen worden bereid. 

Badkamer - In elk appartement bevinden zich 1 of meerdere badkamers. In de badkamer bevindt zich een ligbad en/of douche, wastafel en soms ook een toilet. 

Kluisjes - Bij de meeste accommodaties kun je bij de receptie een kluisje huren voor je waardevolle spullen. Soms zit er een kluisje in het appartement. Meestal wordt er een vergoeding gevraagd voor het huren van een kluisje. Deze kosten kun je dan bij de receptie van de accommodatie afrekenen. 

Vraag het aan Rayta of Maikel

Bel voor persoonlijk advies of stuur een e-mail naar Rayta of Maikel.

NL 020-470.26.26
BE 038-081.378

info@sportiek.com

Contact

Nieuwsbrief

Ontvang het laatste (sneeuw) nieuws, aanbiedingen,last minutes en leuke tips.