Even voorstellen ...

Wij zijn Maikel en Rayta. Ons bedrijf, Sportiek Reizen, bestaat al sinds 1985. 

In de jaren '90 werkte Maikel als skileraar voor Sportiek. Onder het mom van 'wie niet waagt, wie niet wint' hebben we in 1999 Sportiek overgenomen en de organisatie een nieuw leven ingeblazen. Inmiddels zijn we al weer 20 jaar bezig en hebben we al vele gasten mogen verwelkomen op één van onze bestemmingen. 

Ook wij vinden skiën het leukste wat er is. Ondanks ons drukke bestaan, proberen we toch ieder jaar op wintersport te gaan. Het liefst gaan we naar het skigebied Les Sybelles. Toen onze kids nog klein waren, gingen we meestal naar het kindvriendelijke Saint Jean d'Arves. Tegenwoordig is het grotere buurdorp Saint Sorlin d'Arves onze favoriet.

Ieder jaar kiezen er meer sneeuwliefhebbers voor een skivakantie met Sportiek. We hebben dan ook de ambitie om één van de grootste reisorganisaties van Nederland en België te worden. We krijgen vaak van onze gasten terug dat zij erg te spreken zijn over onze persoonlijke benadering en deskundig advies. Dit vinden wij dan ook super belangrijk! Voor al je vragen kun je ons altijd bellen of mailen!

Hopelijk tot snel! smiley

Maikel & Rayta
SPORTIEK WINTERSPORT

Vraag het aan Rayta of Maikel

Bel voor persoonlijk advies of stuur een e-mail naar Rayta of Maikel.

NL 020-470.26.26
BE 038-081.378

info@sportiek.com

Contact

Nieuwsbrief

Ontvang het laatste (sneeuw) nieuws, aanbiedingen,last minutes en leuke tips.