Romantische wintersport

Wil jij je partner op de wintersportvakantie verrassen met wat extraatjes? Bij aankomst bijvoorbeeld een mandje met rode wijn of typische Franse kaasjes met wellicht een persoonlijk bericht erbij? Misschien wil je een catered chalet service, zodat er elke avond voor jullie word gekookt? Dat kan allemaal!

Zie je het al voor je? Een prachtig winterlandschap... Jullie met z’n tweeën onder een warm dekentje op een hondenslee met een lekker glaasje wijn...... De hondenslee is op weg naar een bergrestaurant, waar jullie een romantisch diner met kaarslicht te wachten staat. Als jullie daarna weer naar de chalet worden gebracht, kunnen jullie heerlijk nagenieten in de verwarmde buitenjacuzzi.  Zoek & Boek!

Je kunt natuurlijk ook zelf een geweldig idee hebben, maar kom je er zelf niet goed uit? Wij helpen je graag met het verassen van jouw liefde! Op deze manier wordt jullie wintersportvakantie zo aangenaam en romantisch mogelijk gemaakt, waardoor jullie je alleen maar op elkaar hoeft te concentreren ....

Vraag het aan Rayta of Maikel

Bel voor persoonlijk advies of stuur een e-mail naar Rayta of Maikel.

NL 020-470.26.26
BE 038-081.378

info@sportiek.com

Contact

Nieuwsbrief

Ontvang het laatste (sneeuw) nieuws, aanbiedingen,last minutes en leuke tips.