Snel, comfortabel, veilig, gezellig en duurzaam naar je skibestemming in Frankrijk? Kies dan voor een reis met één van onze luxe touringcars.  

De bus vertrekt op vrijdagmiddag of vroeg in de avond. De volgende ochtend kom je dan tussen 8 en 10 uur aan op je bestemming. Een week later vertrekt de bus op zaterdagavond weer terug naar Nederland of België. Je bent dus weer thuis op zondagochtend/-middag. 

Bij busreizen bedraagt de reisduur 10 dagen (vrijdag t/m zondag). Je verblijft dan 8 dagen (7 nachten) op de bestemming.

Fijne reis! 👍

Stoelen

Wanneer je bij ons een busreis boekt, dan reis je comfortabel per luxe Royal Class touringcar naar je bestemming.

Deze bussen beschikken over stoelen die voorzien zijn van een voetensteun en een verstelbare rugleuning. Daarnaast heb je veel meer beenruimte dan in een normale bus. 

Bij vertrek krijg je van de buschauffeurs een stoel toegewezen. Deze indeling wordt door de buschauffeurs gemaakt. Deze wordt zo gemaakt dat iedereen van dezelfde boeking bij elkaar zit. 

LET OP! Wanneer je binnen een groep voor verschillende opstapplaatsen kiest dan kunnen we niet garanderen dat je met elkaar in dezelfde bus zit.

Opstapplaatsen en vertrektijden

Vanuit NEDERLAND:

PLAATS LOCATIE VERTREKTIJD
Amsterdam Busstation Holendrecht, Meibergdreef 16.30 uur
Apeldoorn AC/La Place restaurant Apeldoorn, Rijksweg A50 16.30 uur
Arnhem Parkeerplaats Rijnhallen 17.00 uur
Breda/Prinsenbeek NS Prinsenbeek, parkeerterrein de Elleboog 17.45 uur
Den Bosch NS Station Oost 17.15 uur
Den Haag Prinsessengracht thv nr.6 (nabij Centraal Station) 16.00 uur
Eindhoven P&R Meerhoven 18.30 uur
Maastricht MVV Stadion “de Geusselt” 21.30 uur
Rotterdam Metrostation Capelsebrug 17.00 uur
Tilburg IJssportcentrum Stappegoor, Stappegoorweg 18.15 uur
Utrecht Reactorweg 1, internationale bushalte 17.00 uur
Zwolle Achterzijde station NS, Hanzelaan 16:00 uur
Maarheeze Wisselplaats, den Engelsman 2A 19.30 uur
 

Vanuit BELGIE:

PLAATS LOCATIE VERTREKTIJD
Antwerpen Luchthavenlei/Vosstraat (bij luchthaven) 17.30 uur
Brussel Bushalte Heizel, Keizerin Charlottelaan 16.45 uur
Gent Bushalte Oudenaardsesteenweg bij Texaco 16.15 uur
Luik Station Guillemins 22.00 uur

 

Onder voorbehoud
De genoemde opstapplaatsen en vertrektijden zijn onder voorbehoud. De definitieve opstapplaats en vertrektijd staan op het ticket die je ongeveer een week voor vertrek van ons ontvangt.

Prijzen
De prijzen van onze busreizen zijn afhankelijk van de gekozen opstapplaats en vertrekdatum. De prijzen vind je op het tabblad "Opties en extras" bij de informatie over de accommodatie of in stap 2 van het online boekingsformulier. 

Tip
Wanneer je met de bus op vakantie gaat, dan raden we je het af om de skipas direct op de eerste dag in te laten gaan. Wanneer de bus door onvoorziene omstandigheden later op de bestemming aankomt dan gepland, kun je niet of beperkt van deze skipas gebruik maken. Je kunt beter ter plaatse voor de aankomstdag een (halve) dagpas aanschaffen.

 

Bagage

De bussen hebben een beperkte bagageruimte. Het is daarom belangrijk dat je je houdt aan de bagagevoorschriften: 

  • 1 koffer (liefst geen kunststoffen koffer) of een tas van max. 20 kilo en met een maximale afmeting van 80x70x30 cm;
  • 1 paar ski’s (met stokken) of 1 snowboard*
  • 1 paar ski- of snowboardschoenen
  • 1 stuk handbagage van 2 kilo

*We verzoeken je om de bindingen van je snowboard te halen. Daarnaast mag in een snowboardhoes niet meer zitten dan het snowboard (en dus geen snowboardschoenen, kleding etc).

Extra bagage of te grote stukken bagage kunnen geweigerd worden. Het is belangrijk om je bagage te voorzien van labels waarop je naam en adres worden vermeld. 

Onderweg

DVD - Alle bussen beschikken over een geluidsinstallatie en een dvd systeem. Daarmee zorgt de chauffeur gedurende de rit voor wat gezellige muziek of een leuke film.

Eten & drinken - Drankjes zoals thee, koffie, bier, water en frisdrank zijn tegen betaling verkijgbaar bij de buschauffeurs. Het is niet toegestaan om alcohol of drugs mee te nemen in de bus.

Maarheeze - Interbus gebruikt Maarheeze als overstapplaats. Op de heenreis wordt hier meestal tussen 19.00 en 20.00 uur gestopt. Eventueel kun je hier tegen schappelijke prijzen (ca. €12,50) een eenvoudige 3-gangenmaaltijd nuttigen. Ook kun je in Maarheeze de hele week je auto parkeren. De kosten bedragen ca. €35 per week en het is niet nodig om dit vooraf te reserveren. 

Huisdieren - Huisdieren zijn niet toegestaan in de bus.

Nachtrust - Vanaf ca. 00:30 uur kunnen de passagiers hun nachtrust houden. De radio en tv gaan dan uit. Tijdens de nachtrust worden er geen stops gehouden.

Reisdocumenten - Het is verplicht om een geldig paspoort of ID-kaart mee te nemen. Reizen met een verlopen paspoort of ID-kaart is niet toegestaan.

Roken - In de bussen mag niet gerookt worden. Tijdens de reis wordt er regelmatig gestopt voor de mensen die willen roken.

Stops - Tijdens de reis wordt er regelmatig gestopt. Je kunt dan een frisse neus halen en de benen streken.

Baby - Wanneer je je baby mee wilt nemen met de bus dan is het verplicht om voor hem/haar een eigen stoel te reserveren. Een baby op schoot houden is niet veilig en daarom niet toegestaan.

Klik hier voor de antwoorden op de meest gestelde vragen over het busvervoer.

► Contact ons voor meer informatie: 020-4702626 (NL) | 038-081378 (BE) / Email: info@sportiek.com.

Vraag het aan Rayta of Maikel

Bel voor persoonlijk advies of stuur een e-mail naar Rayta of Maikel.

NL 020-470.26.26
BE 038-081.378

info@sportiek.com

Contact

Nieuwsbrief

Ontvang het laatste (sneeuw) nieuws, aanbiedingen,last minutes en leuke tips.