Gezin

Gezellig met het gezin op wintersport.

Als je met heel de familie op wintersport wilt kan je het best voor de skigebieden in frankrijk kiezen. In frankrijk zijn de meest kindvriendelijke en veilige skigebieden. Zie meer.

Groepen

Met een groep op wintersport

Als je met een grote groep op wintersport wilt is het soms lastig om de beste reis uit te zoeken die aan ieders eisen voldoet. Bij Sportiek hebben wij grote luxe chalets/accommodaties waar je met 10 tot 20 personen in kunt verblijven. Zie meer.

Wintersport met vrienden

Wintersport met je vrienden

Ben jij door je vrienden/vriendinnen gebombardeerd tot organisator van de volgende wintersportvakantie? We weten als geen ander dat dit een enome klus kan zijn. De grootste uitdaging is vaak het vinden van een wintersportvakantie die aansluit bij ieders wensen. Zie meer.

Romantische wintersport

Wil jij je partner op de wintersportvakantie verrassen met wat extraatjes?

Bij aankomst bijvoorbeeld een mandje met rode wijn of typische Franse kaasjes met wellicht een persoonlijk bericht erbij? Misschien wil je een catered chalet service, zodat er elke avond voor jullie word gekookt? Dat kan allemaal! Zie meer.

Ski- en snowboardweekends

Geen tijd of budget om een hele week op vakantie te gaan? Of ben je enorme liefhebber die meerdere keren naar de sneeuw wilt? Of op zoek naar een leuk uitje met je vrienden of collega’s? Een skiweekend is drie volle dagen genieten van de sneeuw, zon en après-ski, maar dan een stuk voordeliger! 

Boek hier je Ski/Snowboardweekend.

Vraag het aan Rayta of Maikel

Bel voor persoonlijk advies of stuur een e-mail naar Rayta of Maikel.

NL 020-470.26.26
BE 038-081.378

info@sportiek.com

Contact

Nieuwsbrief

Ontvang het laatste (sneeuw) nieuws, aanbiedingen,last minutes en leuke tips.