Wintersport inclusief skipas

Bij alle Sportiek wintersportvakanties is een skipas bij de prijs inbegrepen. Bij een week is standaard een 6-daagse skipas inclusief. Je kunt de skipas met een extra dag verlengen. In skigebied La Norma is deze verlenging zelfs gratis. Op een aantal bestemmingen kun je de skipas ook uitbreiden met toegang tot een groter skigebied. Meestal zijn de skipassen voor kids t/m 4 jaar gratis en kinderen t/m 11 krijgen vaak een korting. Een aantal bestemmingen hanteren ook korting voor gezinnen en senioren. Alle mogelijkheden vind je terug bij de accommodatie van je keuze. 

Ga met het hele gezin op skivakantie

In ons favoriete skigebied, skigebied Les Sybelles, kunnen we de skipassen extra goedkoop inkopen. We komen hier zelf al jaren en kopen de skipassen daarnaast in grote hoeveelheden in. Als je zeker wil zijn van de beste deal moet je even een kijkje nemen op onze aanbiedingen pagina! Je kunt zo met het hele gezin op wintersportvakantie zonder teveel geld uit te geven. ​exxxpand

Zoek hier jou ideale vakantie.

Skivakanties inclusief skipas altijd voor de beste prijs

Doordat we al jaren actief zijn in de populairste skigebieden in Frankrijk en de skipassen in grote hoeveelheden ingekocht worden kunnen we deze goedkoop aanbieden. De prijzen die je bij ons vindt zullen meestal dan ook lager zijn dan de prijzen die je elders vindt, zonder dat dit iets af doet aan de service. Heb je zin in een volledig verzorgde wintersportvakantie? Kijk dan snel naar ons aanbod voor de mogelijkheden! 

Wat kost een skipas?

Om het zo makkelijk mogelijk voor je te maken hebben we een volledig overzicht gemaakt van alle kosten waar je tegenaan kan lopen op een wintersportvakantie. Op de pagina "Wat kost een wintersportvakantie" vind je het kostenoverzicht. Wanneer je met een gezin met twee kinderen op wintersportvakantie zou willen gaan betaal je om en nabij €4.000 tot €5.000 euro. 

De kosten voor de skipas liggen voor een week normaal gesproken tussen de 200 en 250 euro gedurende het seizoen. Wanneer je buiten het seizoen gaat (rond begin mei) zullen de kosten wat lager uitvallen. Ook de keuze van het skigebied is natuurlijk van invloed op de prijs van de skipas. 

160
accommodaties
Toon alle 160 resultaten