Les Menuires

Les Menuires

Les Menuires ligt centraal in het immense skigebied Les Trois Valleés. Je kunt bijvoorbeeld vanaf Les Menuires makkelijk naar het populaire Val Thorens skiën. Dit skioord is in vergelijking met andere grote dorpen in Les Trois Valleés (bijvoorbeeld Méribel, Courchevel) geschikt voor gezinnen met kleine kids en/of tieners. De jeugd kan naast het skiën en boarden zich ook prima vermaken op de speeltoestellen en trampolines in het overdekte funpark. De volwassenen kunnen ook prachtige sneeuwwandelingen maken in een idyllische winterlandschap. Wil je eens wat anders? Les Menuires beschikt over 130 km aan loipes (langlaufen) en snowshoetracks! 

Centrum

Het centrum heeft leuke en goede restaurants en veel winkeltjes (maar ook een bakkertje, slager, kruidenier, supermarktje) die vlak bij elkaar liggen zodat je efficient boodschappen kunt doen.

Natuurlijk kunnen jullie ook heerlijk ontspannen na een intensief dagje op de lange latten in een van de vele spa- en wellness faciliteiten van dit skidorp.

Centraal gelegen, gedeeltelijk autovrij, sneeuwzeker en betaalbaar vinden wij belangrijke opties voor een geslaagde wintersportvakantie. Zonne-aanbidders en poederliefhebbers kunnen hun hart ophalen hier. 

Les Menuires is voor ons een logische keuze geweest :)

Meer informatie over vervoer naar je bestemming vind je op de pagina Vervoer.

Foto's van Les Menuires

Reviews voor Les Menuires

Er zijn voor Les Menuires geen reviews gevonden.

Vraag het aan Rayta of Maikel

Bel voor persoonlijk advies of stuur een e-mail naar Rayta of Maikel.

NL 020-470.26.26
BE 038-081.378

info@sportiek.com

Contact

Nieuwsbrief

Ontvang het laatste (sneeuw) nieuws, aanbiedingen,last minutes en leuke tips.