Val Thorens

Val Thorens

Wist je dat Val Thorens het hoogste skiresort van Europa is? Het skidorp ligt op een hoogte van 2.300 meter. Je kunt met de skilift naar een duizelingwekkende hoogte van 3.200 meter (hoogste punt). Een zeer sneeuwzeker, autovrij dorp, wat helemaal voorzien is van alle faciliteiten voor de wintersporter. 

Je kunt de supermarkten, winkels, restaurants en après-skibars allemaal binnen handbereik vinden. Dit relaxte skidorp is ideaal voor de wintersporter die van comfort en gemak houdt. You name it, they've got it. 

U bekijkt:  Frankrijk > Les Trois Vallées > Val Thorens

Het skigebied Val Thorens

Op een eenzame hoogte van 2.300m en omringd door 6 gletsjers, ligt het sneeuwzekere Val Thorens, het hoogste skidorp van Europa. Het skigebied van ‘Valtho' - Orelle beschikt over 150 km pistes en met een uitgebreide skipas heb je maar liefst 600 km aan pistes tot je beschikking! Val Thorens ligt mooi in het midden van Les Trois Vallées, dus kun je makkelijk en snel naar andere dorpen skiën.

 

La Folie Douce

Houd jij wel après-ski, maar niet van die Oostenrijkse hoempa-pa muziek?

Kom dan tussen 14:00u en 17:15u naar La Folie Douce in Val Thorens (elke dag geopend). De beste après-ski van Frankrijk!

Elke middag nemen DJ’s , zangers, dansers en musici jou mee op een heel nieuw apès-ski avontuur! Je krijgt een show te zien wat ligt tussen street theatre, cabaret, zang, electronic dance music, een mooie mix entertainment. Je wilt dat het nooit stopt... La Folie Douce tilt après-ski naar the next level.

Net een Ibiza-feestje, maar dan in de winter :)

La Folie Douce 2015

Val Thorens -après-ski

Val Tho-Folie Douce

La Folie Douce impressie

Meer informatie over vervoer naar je bestemming vind je op de pagina Vervoer.

Foto's van Val Thorens

Reviews voor Val Thorens

Er zijn voor Val Thorens geen reviews gevonden.

Vraag het aan Rayta of Maikel

Bel voor persoonlijk advies of stuur een e-mail naar Rayta of Maikel.

NL 020-470.26.26
BE 038-081.378

info@sportiek.com

Contact

Nieuwsbrief

Ontvang het laatste (sneeuw) nieuws, aanbiedingen,last minutes en leuke tips.