Aankomst & Vertrek

Als je bij jou accommodatie aankomt meld je je bij de receptie voordat  je de sleutels van je appartement krijgt. Meestal kan je na 16:00 je appartement in. Op de dag van vertrek moet je jou appartement tussen 9.00 en 12.00 verlaten. De exacte tijd kan je  bij de receptie vragen.

Afstanden

De afstanden die wij hebben staan zijn allemaal hemelsbreed gemeten. Dat wil zeggen dat het niet precies de gemeten afstand is. Via de trappen en wegen kan je je weg volgen naar de pistes.

Borg

Voor sommige accommodaties moet je een borg betalen. De borg is een garantie voor mogelijke schade in het appartement. De borg krijg je weer terug na het uitchecken als jou appartement is gecontroleerd naar mogelijke schade. De borg krijg je contant of via je bankrekening terug. Per bestemming verschilt het of het contant of via een bankrekening/credit card gaat. De betaling van de borg is altijd een zaak tussen jou en de accommodatieverschaffer.

Eindschoonmaak

De eindschoonmaak word bij veel accommodaties niet altijd zelf gedaan. Bij veel accommodaties worden er dan ook kosten voor berekent. Zelf kan je ook de eindschoonmaak doen voor jou appartement. Als je zelf de schoonmaak doet komt de eigenaar dit altijd controleren.

Essenties

Wij kunnen een essentie voor jou aanvragen op medische gronden. Je kan bijvoorbeeld denken aan een kamer aan de begane grond als je slecht ter been bent of een kamer waar je toegang hebt met een rolstoel. Er kan een medische verklaring worden gevraagt. Er zijn geen kosten verbonden aan de aanvraag van de essentie. Wanneer je de essentie wilt aanvragen kan je dat doen per mail of telefonisch.

Faciliteiten

Bedden

In de meeste appartementen bevinden zich in de woonkamer slaapbanken. Deze slaapbanken zijn wat kleiner dan een normaal bed en kunnen iets minder comfortabel zijn. De normale bedden bij jou accommodatie kunnen ook wat kleiner zijn dan dat je thuis gewend bent.

Kitchenette

Alle appartementen hebben een kitchenette. In de meeste kitchenette zit een koelkast, kookplaten, oven (mini) en/of magnetron, afwasmachine en een beperkt aantal keukenuitrusting.

Badkamer

In elk appartement bevind zich een 1 of 2 badkamers. In de badkamer bevindt zich een bad of douche, wastafel en toilet (kan apart).

Kluisjes

Bij de receptie kan je een kluisje huren voor je waardevolle spullen die je niet mee wilt of kan meenemen tijdens het skiën. Soms zit er al een kluisje in jou appartement. Bij de kluisjes komen er nog kosten bij voor het huren. Deze kosten betaal je ter plaatse.

Vraag het aan Rayta of Maikel

Bel voor persoonlijk advies of stuur een e-mail naar Rayta of Maikel.

NL 020-470.26.26
BE 038-081.378

info@sportiek.com

Contact

Nieuwsbrief

Ontvang het laatste (sneeuw) nieuws, aanbiedingen,last minutes en leuke tips.