Wintersport met de auto

Met je eigen auto naar de bestemming is voor de meeste mensen toch altijd het best, omdat je dan alles zelf kan regelen en niet afhankelijk bent van bijv. de tijden van bus of vliegtuig. Al onze bestemmingen zijn goed bereikbaar met de auto. Vanaf Utrecht is het 1000+ KM naar de franse alpen.

Dit zijn onze top 5 bestemmingen met routes:

Bestemming Route
Saint Jean D'Arves 1122 KM
Saint Sorlin D'Arves 1126 KM
La Norma 1138 KM
Val Thorens 1142 KM
Val Cenis 1157 KM

Aankomst

Het is belangrijk om voor 18:00 aan te komen bij jou accommodatie. Als je later komt kan het zo zijn dat het al gesloten is en je je sleutels niet kan krijgen. Mocht je toch na 18:00 komen dan is het belangrijk om het aan jou accommodatie te melden. Dan weet je zeker dat de receptie nog open is en dat je de sleutels kan ophalen.

 

Onderweg

Alcoholtest

Tijdens jou rit naar je bestemming in Frankrijk kan het zo zijn dat je een alcoholtest moet doen. Zelf is het verplicht om een verpakking met 2 alcoholtesters in de auto te hebben. Deze test word een éthylotest genoemd. In Nederland kan je de alcoholtesters kopen via internet of de apotheek.

Reflecterend vestje

Het is verplicht om een 1 of meerdere reflecterend vestjes mee te nemen in de auto. Het is ook vooral veilig als je pech hebt naast de snelweg bijv. s'avond als het erg donker is. Een vestje kan je aanschaffen bij onder ander ANWB.

Parkeren

In sommige accommodaties is er een parkeerplek (overdekt) aanwezig. de parkeerplek(ken) kan je tegen betaling reserveren.

Vraag het aan Rayta of Maikel

Bel voor persoonlijk advies of stuur een e-mail naar Rayta of Maikel.

NL 020-470.26.26
BE 038-081.378

info@sportiek.com

Contact

Nieuwsbrief

Ontvang het laatste (sneeuw) nieuws, aanbiedingen,last minutes en leuke tips.