Skivakantie

Iedereen heeft zijn voorkeuren over een ideale skivakantie. Van tevoren doe je goed onderzoek naar welk type skivakantie voor jou en je gezelschap het meest geschikt is. Een té rustig dorpje, luidruchtige après ski of een chagrijnige receptioniste kan echter roet in het eten gooien tijdens je skivakantie. Hoe goed je skivakantie ook gepland is, je kan nou eenmaal niet overal rekening mee houden. 

Sportiek probeert haar reizigers zo goed en zo eerlijk mogelijk te informeren, maar wij hebben vanuit Nederland niet altijd controle of inzicht hoe onze Franse collega's ter plaatste met onze reizigers omgaan.

Mocht je iets tegenkomen waar je niet tevreden over bent, of vind je dat je niet goed wordt geholpen door onze collega's ter plaatse? Of wil je ons tips meegeven, dan horen wij het heel graag!

e-mailadres: info@sportiek.com 

Sportieve groet,

Maikel en Rayta van Rijswijk

Skivakantie Frankrijk

Sportiek biedt de mooiste skivakanties aan in Frankrijk. Zelf gingen wij vroeger altijd naar skigebied Les Sybelles, daar is de liefde voor Franse skigebieden ontstaan. We willen deze passie graag delen met de wereld door voor een zo laag mogelijke prijs skivakanties aan te bieden. Op deze manier wordt het voor iedereen mogelijk een skivakantie te boeken. We hopen dat jullie mogen ervaren hoe geweldig het is om van het uitzicht op de Franse pistes te genieten! 

Boek je wintersportvakantie bij Sportiek en zie wat Frankrijk te bieden heeft! 

160
accommodaties
Toon alle 160 resultaten