Skigebied Aravis

Skigebied Aravis wordt gekenmerkt door de vier omliggende skidorpen, waaronder La Clusaz, die allemaal over eigen en variërende eigenschappen beschikken. Ook in het skigebied zelf wordt je geconfronteerd met de vele uiteenlopende mogelijkheden voor sneeuwactiviteit. Er is al een groot aanbod in 211 kilometer aan pistes met verschillende moeilijkheidsgradaties, off-piste behoort tot de mogelijkheden, maar er zijn ook nog geweldige snowparks. Aravis is overigens ook een plek waar Olympisch geskied wordt en vele medailles zijn behaald.

Reviews voor Skigebied Aravis

4.0 stars
4 Reviews, 4,0 van 5 sterren 0

 • Skigebied Aravis - Positief verrast. Wat we als budget vakantie gepland hadden, werd een bestemming waar we meer kregen dan verwacht. Erg te spreken over onze accommodatie , skigebied en de sfeer in het dorp.

  Beoordeeld door: 07-02-2020

  8 Stars
  Beoordeling: 4,0 van maximaal 5 sterren

  Ruim/Km genoeg, en vooral de diversiteit van pistes en “mini” gebiedjes heeft ons positief verrast.

 • Skigebied Aravis - Echt een leuk dorp en dito skigebied.

  Beoordeeld door: 15-01-2020

  8 Stars
  Beoordeling: 4,0 van maximaal 5 sterren

  Samenvatting: Echt een leuk dorp en dito skigebied. Mooie (vrij nieuwe) appartementen aan de rand van het centrum en de piste. Top!

 • Skigebied Aravis - Heerlijke week gehad in een heel mooie accommodatie,de appartementen zijn naar Franse normen vrij groot.niet ver van de skipiste en dorp. Een heel mooi skigebied met tal van mogelijkheden. Voor herhaling vatbaar. Dank U Sportiek ...

  Beoordeeld door: 27-03-2019

  9 Stars
  Beoordeling: 4,5 van maximaal 5 sterren


  Heerlijke week gehad in een heel mooie accommodatie,de appartementen zijn naar Franse normen vrij groot.niet ver van de skipiste en dorp. Een heel mooi skigebied met tal van mogelijkheden. Voor herhaling vatbaar. Dank U Sportiek ...

 • Skigebied Aravis - Zeker een bestemming om terug te komen

  Beoordeeld door: 29-01-2018

  7 Stars
  Beoordeling: 3,5 van maximaal 5 sterren

  een welkomstdrankje bij het aanmelden aan het begin van de vakantie brengt iedereen gelijk in de opperbeste stemming.De ontvagst was goed trouwens.

  zeker om terug te komen . zelfs in de zomer lijkt het een leuke bestemming