Skigebied Aravis

Skigebied Aravis wordt gekenmerkt door de vier omliggende skidorpen, waaronder La Clusaz, die allemaal over eigen en variërende eigenschappen beschikken. Ook in het skigebied zelf wordt je geconfronteerd met de vele uiteenlopende mogelijkheden voor sneeuwactiviteit. Er is al een groot aanbod in 211 kilometer aan pistes met verschillende moeilijkheidsgradaties, off-piste behoort tot de mogelijkheden, maar er zijn ook nog geweldige snowparks. Aravis is overigens ook een plek waar Olympisch geskied wordt en vele medailles zijn behaald.

Wintersport in La Clusaz

La Clusaz is een prachtig bergdorpje in skigebied Aravis op nog geen 1000 kilometer vanaf Utrecht. Sinds 1902 verwelkomt het dorp al toeristen en generaties lang weten de bewoners hoe zij hun gasten een geweldige vakantie moeten bezorgen.

De oude versierde straatjes, authentieke gebouwen en schilderachtige pleintjes zorgen voor een gezellige sfeer. Je vindt hier vele winkels, bars en restaurants. De après-ski komt zelfs een beetje in de buurt van die van Oostenrijk.

Meer over La Clusaz
La Clusaz - bergen met uitzicht

Reviews voor Skigebied Aravis

4.0 stars
6 Reviews, 4,0 van 5 sterren 0

 • Skigebied Aravis - Leuk skigebied

  Beoordeeld door: 16-03-2023

  8 Stars
  Beoordeling: 4,0 van maximaal 5 sterren

  Leuk skigebied, helaas wat weinig sneeuw. Fijn dat de skipas al op zaterdag (aankomstdag) geldig is.

   

 • Skigebied Aravis - Van alles wat, leuke verschillende deelgebieden, voor iedereen wat. Niet te druk, goed bereikbaar. Liften lang open!

  Beoordeeld door: 18-03-2022

  9 Stars
  Beoordeling: 4,5 van maximaal 5 sterren
 • Skigebied Aravis - Positief verrast. Wat we als budget vakantie gepland hadden, werd een bestemming waar we meer kregen dan verwacht. Erg te spreken over onze accommodatie , skigebied en de sfeer in het dorp.

  Beoordeeld door: 07-02-2020

  8 Stars
  Beoordeling: 4,0 van maximaal 5 sterren

  Ruim/Km genoeg, en vooral de diversiteit van pistes en “mini” gebiedjes heeft ons positief verrast.

 • Skigebied Aravis - Echt een leuk dorp en dito skigebied.

  Beoordeeld door: 15-01-2020

  8 Stars
  Beoordeling: 4,0 van maximaal 5 sterren

  Samenvatting: Echt een leuk dorp en dito skigebied. Mooie (vrij nieuwe) appartementen aan de rand van het centrum en de piste. Top!

 • Skigebied Aravis - Heerlijke week gehad in een heel mooie accommodatie,de appartementen zijn naar Franse normen vrij groot.niet ver van de skipiste en dorp. Een heel mooi skigebied met tal van mogelijkheden. Voor herhaling vatbaar. Dank U Sportiek ...

  Beoordeeld door: 27-03-2019

  9 Stars
  Beoordeling: 4,5 van maximaal 5 sterren


  Heerlijke week gehad in een heel mooie accommodatie,de appartementen zijn naar Franse normen vrij groot.niet ver van de skipiste en dorp. Een heel mooi skigebied met tal van mogelijkheden. Voor herhaling vatbaar. Dank U Sportiek ...

 • Skigebied Aravis - Zeker een bestemming om terug te komen

  Beoordeeld door: 29-01-2018

  7 Stars
  Beoordeling: 3,5 van maximaal 5 sterren

  een welkomstdrankje bij het aanmelden aan het begin van de vakantie brengt iedereen gelijk in de opperbeste stemming.De ontvagst was goed trouwens.

  zeker om terug te komen . zelfs in de zomer lijkt het een leuke bestemming