Vacature Reisleiding

Gezocht: Duizendpoot met passie voor sneeuw!

Heb je een enorme passie voor wintersport en zou je het liefst een hele winter in de bergen willen zitten? Ben je super sociaal en win je snel het vertrouwen van anderen? Ben je stressbestendig en niet snel gek te krijgen? Ben jij niet vies van hard werken en kun je goed organiseren?

Cool! Dan ben jij die doortastende reisleid(st)er die we zoeken! Lees snel verder!

Voor het leuke dorpje en onze grootste bestemming Saint Jean d' Arves in het skigebied Les Sybelles (310 km piste) in Frankrijk zijn wij op zoek naar een zeer gedreven Nederlandstalige reisleid(st)er.

Als reisleider ben je het visitekaartje van Sportiek en zorg je ervoor dat onze gasten een zorgeloze vakantie beleven. 

Takenpakket

Je voornaamste taken zijn het verwelkomen van de gasten, hen wegwijs maken door de bestemming en het skigebied, het uitdelen van de skipassen, het organiseren en begeleiden van activiteiten, het oplossen van eventuele problemen/klachten en nog veel meer .. 

Let op!

Je moet minimaal 22 jaar zijn en het liefst al een keer als reisleid(st)er of host(ess) hebben gewerkt. Het is handig wanneer je een aardig woordje Frans spreekt en in het bezit bent van een rijbewijs en een auto.

Je krijgt van ons een appartement en skipas voor het gehele seizoen, reisverzekering en een maandelijkse onkostenvergoeding.

Nog steeds geïnteresseerd? Stuur dan snel je CV met een korte motivatie naar maikel@sportiek.com (t.a.v. Maikel van Rijswijk).

Vraag het aan Rayta of Maikel

Bel voor persoonlijk advies of stuur een e-mail naar Rayta of Maikel.

NL 020-470.26.26
BE 038-081.378

info@sportiek.com

Contact

Nieuwsbrief

Ontvang het laatste (sneeuw) nieuws, aanbiedingen,last minutes en leuke tips.