Busreis wintersport

Zonder gedoe richting de bergen? Kies dan voor een ontspannen reis per luxe touringcar. Op vrijdagmiddag/avond vertrekt de bus vanuit Nederland of België en de volgende ochend kun je al op de piste staan. Ideaal toch?

Wij rijden uitsluitend met Royal Class bussen: in deze luxe touringcars heb je veel beenruimte (ca. 95 cm) en kunnen de stoelen 45 graden achterover. Daarnaast werken wij alleen samen met busmaatschappijen die beschikken over het Keurmerk Touringcarbedrijf.  

De bussen zijn voorzien van een bar voor een hapje en een drankje en een toilet. Onderweg zorgen de chauffeurs voor een leuke film en gezellige muziek. Tijdens de reis wordt er ook regelmatig gestopt voor sanitaire behoeften en om en om de benen te strekken. Een heerlijke zorgeloze reis naar je wintersportbestemming.

Wintersport busreizen

De beste wintersport busreizen vind je natuurlijk bij Sportiek. Bij ons boek je je wintersportvakantie altijd inclusief skipas, wat niet alleen kosten bespaart, maar ook nog eens heel handig is. Om uw veiligheid onderweg te garanderen werken wij enkel met maatschappijen die in het bezit zijn van een KEMA keurmerk. Meer informatie hierover leest up op onze algemene informatie pagina.

Twijfel dus niet langer en boek je wintersport busreis eenvoudig en voordelig bij Sportiek! 

Busreizen naar: Saint Jean D'Arves

Busreizen naar: Saint Sorlin D'Arves

Busreizen naar: Le Corbier

Busreizen naar: Val Thorens

 

Busreizen naar: Les Menuires

Busreizen naar: Tignes

Vraag het aan Rayta of Maikel

Bel voor persoonlijk advies of stuur een e-mail naar Rayta of Maikel.

NL 020-470.26.26
BE 038-081.378

info@sportiek.com

Contact

Nieuwsbrief

Ontvang het laatste (sneeuw) nieuws, aanbiedingen,last minutes en leuke tips.