Goedkope wintersport

Soms lijkt het alsof wintersportvakanties steeds duurder worden. Een slaapplaats is nog wel te betalen maar dan heb je nog een skipas, ski's en kleding nodig. En wat dacht je van de steeds maar stijgende benzine- en tolkosten? En dan moet er natuurlijk nog gegeten en gedronken worden. Dan maar niet op wintersport?

Tuurlijk wel! Door onze focus op een beperkt aantal bestemmingen, kunnen wij groot inkopen en hoge kortingen afdwingen. Een groot gedeelte hiervan geven wij door aan onze gasten waardoor onze vakanties altijd goedkoper zijn dan wanneer je dezelfde reis rechtstreeks boekt of bij andere Nederlandse of Belgische reisorganisaties. Een goedkope skivakantie boeken doe je natuurlijk bij ons, bij Sportiek! exxxpand


Les Sybelles

Onze grootste bestemming is het skigebied Les Sybelles. Al meer dan 30 jaar brengen wij vele gasten naar dit skigebied. Door onze langdurige en intensieve samenwerking met lokale leveranciers kunnen wij skivakanties naar Les Sybelles tegen hele lage prijzen aanbieden. Er is eigenlijk geen ander gebied in Frankrijk met eenzelfde prijs/kwaliteit verhouding als in Les Sybelles.

Wij bieden all-in-one pakketten aan waarbij alles voor je wordt uitgezocht en verzorgd. Je hoeft nergens meer over na te denken en je betaalt een vaste prijs wat vele malen goedkoper uitvalt dan wanneer je alles los boekt. Kijk even naar het aanbod, wellicht zit er wat leuke aanbiedingen en last-minutes voor je bij.

Vroegboeken levert meestal een gunstige (vroegboek)korting op! Dus wees een early bird en vraag gewoon naar de korting :)

Last minute skivakantie

Sportiek heeft een uitgebreid aanbod aan last minute wintersportvakanties. Heb je op het laatste moment alsnog besloten om te gaan? Profiteer dan van de scherpste deals tussen november en april! 

Bekijk hier ons last minute wintersport aanbod 

Aanbieding wintersport

Snel voor de beste aanbieding een wintersport scoren.

Boek hier jou aanbieding.

Wintersport inclusief skipas

Bij alle Sportiek vakanties is een skipas bij de prijs inbegrepen. Bij een week is standaard een 6-daagse skipas inclusief. Je kunt de skipas met een extra dag verlengen. In La NormaSt. Jean d'ArvesSt. Sorlin d'Arves en Le Corbier is deze verlenging zelfs gratis. Zie meer.

Last minute wintersport voorjaarsvakantie

Veel mensen gaan op wintersport in de voorjaarsvakantie. De koudste maanden zijn alweer voorbij en de dagen worden langer. Je kan nu lekker in het zonnetje lunchen of in de namiddagzon heerlijk apres-skiën. Sportiek biedt veel wintersportreizen aan in de voorjaarsvakantie! Zie meer.

Laagste prijs garantie

Voor een groot aantal van onze accommodaties geldt onze laagste prijsgarantie: deze wintersportreizen zijn bij geen enkele andere Nederlandse of Belgische reisorganisatie tegen een lagere prijs te boeken.

Hoe werkt het?
Voor een groot aantal van onze accommodaties geldt onze laagste prijsgarantie: deze wintersportreizen zijn bij geen enkele andere Nederlandse of Belgische reisorganisatie tegen een lagere prijs te boeken. Mocht je onverhoopt toch een lagere prijs vinden voor dezelfde reis, passen wij onze prijs direct aan en compenseren we je zoekinspanningen met een extra korting van €25.

Indien je jouw geboekte wintersportvakantie ergens anders goedkoper vindt, dien je dit binnen 48 uur na boeking aan ons door te geven. Stuur een email naar info@sportiek.com en voeg een printscreen toe van de offerte of de website. Wanneer het verschil voldoet aan onderstaande voorwaarden, passen wij direct de prijs aan en belonen we je met een extra korting van €25. 

Gemiddelde kosten wintersportvakantie

Als je geen zin hebt om op vakantie op de kosten te letten zal een wintersport vakantie je gemiddeld rond de 1500 euro per persoon kosten. Er zijn veel dingen om rekening mee te houden, zoals bijvoorbeeld je reis- of annuleringsverzekering, de kosten van je vervoer en de prijs van je accommodatie. Als je bijvoorbeeld er voor kiest om naar je bestemming te vliegen ben je veelal duurder uit dan wanneer je voor je wintersport kiest voor busvervoer

Wil jij precies weten wat een wintersportvakantie kost en waar je rekening mee moet houden? Kijk dan op onze pagina: wat kost een wintersport en kijk waar jij kunt besparen! 

201
bestemmingen
Toon alle 201 resultaten