Vroegboeken met gratis annuleren en omboeken

Je bent nog niet 100% zeker van je accommodatiekeuze en/of dat iedereen mee kan in die week, maar je wilt voorkomen dat jouw favoriete appartement straks volgeboekt is ....

Dat snappen wij en daarom krijg je bij Sportiek 2 weken de gelegenheid om kosteloos te annuleren en mag je tot 6 weken voor aankomstdatum kosteloos switchen van accommodatie, bestemming en/of periode.

►Gratis annuleren binnen 2 weken na boeking

Nadat je bij ons een skivakantie hebt geboekt, heb je nog 2 weken de tijd om zonder kosten van deze boeking af te zien. Je kunt dus direct boeken en voorkomen dat jouw favoriete accommodatie straks volgeboekt is zonder dat je ergens aan vast zit.

Deze service geldt alleen voor boekingen tot 6 weken voor aankomstdatum.  

Naar meest gestelde vragen

►Gratis omboeken tot 6 weken voor vertrek

Wil je toch liever een andere accommodatie of aankomstdatum, dan kun je je vakantie tot 6 weken voor aankomstdatum gratis verzetten naar een andere aankomstdatum in dit winterseizoen.

Het is ook mogelijk om je vakantie naar het volgende seizoen te verplaatsen, maar in dit geval wordt er €150 annuleringskosten in rekening gebracht.

Naar meest gestelde vragen

►Financiële bescherming door het SGR-fonds

Sportiek is lid is van het SGR (Stichting Garantiefonds Reizen). Dit betekent dat jouw betaling in goede handen is. Het SGR garandeert namelijk dat je reis gewoon wordt uitgevoerd of dat je (aan)betaling wordt terugbetaald wanneer een aangesloten reisorganisatie failliet gaat. 

Het SGR-lidmaatschap tref je hier: SGR-Sportiek

Meer informatie over het SGR

171
accommodaties
Toon alle 171 resultaten