Onbezorgd skiën met een all inclusive vakantie aan de piste!

Iedere wintersporter weet dat de voorbereiding op een skivakantie alles behalve ontspannen kan verlopen. De wintersportvakantie begint vaak al bij het boeken van een accommodatie, dat stressvol kan zijn in een populair skigebied. Naast het inpakken van kleding en andere benodigdheden moet ook nog de reis voorbereid worden. En dan blijft er nog genoeg over om op bestemming te moeten regelen, zoals de skipas, het materiaal en het eten. Wil jij liever gewoon onbezorgd op wintersport kunnen gaan, zonder de bijkomende hectiek? Kijk dan eens naar een all inclusive wintersport.

All-inclusive skivakantie

Voor een onbezorgde sneeuwvakantie wil je graag alles van tevoren geregeld hebben. Soms is het fijn om een all-inclusive skivakantie te boeken inclusief:

  • busreis (Royal Class, retour)
  • appartement
  • skipas
  • ski- of snowboardmateriaal (incl. schoenen en skistokken)
  • skiles 
  • half pension of Foodpack

Deze 'Specials' genereren wij alleen voor een selectief aantal bestemmingen waar wij zeer scherpe deals hebben en jullie de beste prijs kunnen bieden. Momenteel zitten wij in een opstartfase en zijn wij druk bezig met het samenstellen van de pakketten. Wil je alvast meer info hierover of ben je benieuwd welke bestemmingen deze pakketten aanbieden? Neem dan even contact met ons op, wij kunnen je telefonisch direct vertellen waar en welke pakketten af zijn (020-4702626).

Het all-inclusive concept

Iedereen kent het begrip all inclusive als het gaat om zonvakanties. Je boekt een vakantie en hoeft verder nergens meer aan te denken. De vakantieganger wordt totaal ontzorgd en kan voor een periode een heerlijke vakantie beleven bij de accommodatie waar hij of zij verblijft. Een all inclusive wintersportvakantie heeft uiteraard hetzelfde doel van ontzorgen. Deze wintersporten zijn echter nog vrij nieuw en worden nog niet heel veel aangeboden. Gelukkig zijn de all inclusive pakketten wel in opmars en overal steeds meer te vinden, ook bij Sportiek. Wij willen namelijk dat jij optimaal kan genieten van datgene waar het op een skivakantie om draait: wintersporten.

De voordelen van een all-inclusive wintersportvakantie

Het boeken van een wintersportvakantie en de aanloop ernaartoe kan vaak erg hectisch zijn. Je moet al aan zoveel dingen denken en eenmaal op bestemming komt de rest van de essentiële middelen voor een geslaagde wintersport nog om de hoek kijken. Een all inclusive wintersport neemt al een hoop van deze noodzaken van je weg doordat deze in het pakket zitten en je daar verder geen omkijken meer naar hebt. Dit levert een hoop gemak en minder geregel op, zodat jij je volledig kan ontspannen op vakantie. Daarnaast worden de faciliteiten van een all inclusive wintersport tegen een vaste pakketprijs aangeboden. Een skivakantie kan al erg prijzig zijn en vaak komen er nog bijkomende kosten bij. Boek je een all inclusive wintersport, dan hoef je daar geen rekening meer mee te houden. Je weet van tevoren hoeveel de skivakantie gaat kosten. Alles zit immers in de prijs inbegrepen! Dat betekent onbeperkt genieten van de sneeuw en winterse omstandigheden. Hoe fijn is het dan om na een actieve dag skiën niet meer na te hoeven denken over het avondeten, maar gewoon aan tafel te kunnen schuiven en te ontspannen?

Wintersportvakantie boeken?

Sportiek biedt all inclusive wintersportvakanties aan voor een geselecteerd aantal bestemmingen waarbij je verzekerd bent van de scherpste deals en de beste prijzen. Ben je benieuwd geworden naar welke aanbieders een all inclusive pakket hebben? Neem even contact met ons op en dan vertellen wij jou telefonisch uit welke verschillende pakketten je kan kiezen.

Sportiek
020-4702626

160
accommodaties
Toon alle 160 resultaten