Bij onze vakanties naar Saint Jean d’Arves, St. Sorlin d’Arves en Le Corbier krijgen kids t/m 11 jaar tijdens de eerste week van de kerst- en de Belgische paasvakantie een GRATIS SKIPAS!

 

Hoe werkt het?

Bij onze skivakanties naar St. Jean d'ArvesSt. Sorlin d'Arves en Le Corbier is een 6-daagse skipas voor Les Sybelles bij de prijs inbegrepen.

Kids t/m 11 jaar krijgen deze skipas gratis in de eerste week van de kerstvakantie en de Belgische paasvakantie. Omdat deze skipas gratis is, ontvangen zij een korting op hun reissom.

Deze korting bedraagt ca. €100-€115 per kind en je kunt deze selecteren in de online boekingsmodule. De korting wordt dan direct verwerkt. 

Bij aankomst op de bestemming kun je de gratis skipas(sen) ophalen bij de Sportiek reisleiding of bij de kassa van de skipasuitgifte. 

Wat zijn de voorwaarden?

  • Deze aanbieding is geldig voor onze vakanties naar een willekeurige accommodatie in Le Corbier, Saint Jean d’Arves en St. Sorlin d’Arves.
  • Deze aanbieding is geldig voor aankomst in de week van 22 december 2018, 6 en 13 april 2019. 
  • Kinderen zijn niet ouder dan 11 jaar op het moment van aankomst op de bestemming. Bij het ophalen van de skipas kan er gevraagd worden naar een paspoort of ID-kaart. 
  • Voor de kerstvakantie geldt: 1 gratis skipas per 2 volwassenen.
  • Voor de belgische Paasvakantie geldt: 1 gratis skipas per 1 volwassene. 

 

Voor meer informatie kun je ons bellen op: 020-4702626 of vanuit België: 038-081378) of mailen (info@sportiek.com). 

 
 

Vraag het aan Rayta of Maikel

Bel voor persoonlijk advies of stuur een e-mail naar Rayta of Maikel.

NL 020-470.26.26
BE 038-081.378

info@sportiek.com

Contact

Nieuwsbrief

Ontvang het laatste (sneeuw) nieuws, aanbiedingen,last minutes en leuke tips.