Romantische wintersport

Romantische wintersportvakantie

Zie je het al voor je? Een prachtig winterlandschap. Jullie met z’n tweeën onder een dekentje in een hondenslee met een fles wijn onderweg naar een bergrestaurant waar jullie een romantisch diner met kaarslicht te wachten staat. [......................]exxxpand.

Als jullie daarna weer naar het chalet worden gebracht met de sneeuwscooter kunnen jullie heerlijk nagenieten in de verwarmde buitenjacuzzi.

Wil jij je liefje op de wintersportvakantie verrassen met wat extraatjes? Bij aankomst bijvoorbeeld een mandje met rode wijn en typische Franse kaasjes en wellicht een kaartje met een persoonlijk bericht erbij? 

Misschien wil je een catered chalet service zodat er elke avond voor jullie gekookt wordt? Wellicht heb je zelf een geweldig idee om jouw geliefde te verrassen en heb je alleen even wat tips en informatie nodig. Wij helpen je graag!

We kunnen jullie helpen om de wintersportvakantie zo aangenaam en romantisch mogelijk te maken zodat jullie je alleen maar hoeft te concentreren op elkaar... 

Onze romantische tips om naar toe te gaan:

Val Cenis (rustige omgeving, mooi landschap)

Saint Sorlin d'Arves (authentiek, veel locals)

Vraag het aan Rayta of Maikel

Bel voor persoonlijk advies of stuur een e-mail naar Rayta of Maikel.

NL 020-470.26.26
BE 038-081.378

info@sportiek.com

Contact

Nieuwsbrief

Ontvang het laatste (sneeuw) nieuws, aanbiedingen,last minutes en leuke tips.